Blessingway

Készülj fel az anyaságra egy olyan meghitt és erőt adó eseménnyel, amely csak Rólad szól!

A Blessingway vagy Szülésre bocsátó ünnep egy ősi Navajo rítus, amelyet a terhesség és az anyaság ünneplésére használnak. Ez egy női központú ünnepség, amely a várandós anya előtt tiszteleg. Az ünnep célja az erő, a támogatás és a szeretet megosztása az anya és a körülötte lévő női közösség között.

A Blessingway egyfajta átmeneti rítus a várandós anya számára, amely segíti őt abban, hogy kapcsolódjon a belső erőforrásaihoz, megerősítse az anyasággal kapcsolatos önbizalmát és felkészítse magát a szülésre és a szülés utáni időszakra. Ez az ünnep a várandós anya tiszteletére és támogatására összpontosít, mely során a női közösség együtt ünnepel és erősíti egymást.

Mivel számos változata létezik, minden várandós számára egyénileg összeállított ünnepet készítünk, amely során a saját egyéniségét, elképzeléseit, szükségleteit mind figyelembe vesszük.

Szervezz egyéni ünnepet, amely kizárólag Neked és barátaidnak szól, és készülj fel a szülésre egy támogató és szerető közösség segítségével.

Helyszín (Szeged és környéke): a saját otthonod vagy külső helyszín
Időpont: egyeztetés szerint
Az ünnepet a 37. várandóssági hét körül ajánljuk.

Szervezz Blessingway ünnepet!

Kapcsolatfelvétel

Díjazás

Személyre szabott ünnep szervezése és vezetése előzetes igényfelméréssel, teremdiszítéssel és eszközökkel: 45 000 Ft (+útiköltség, 100 Ft/km, Szegeden belül nincs kiszállási díj)
+ élő virág 10 000 Ft
+ külső helyszín esetén bérleti díj

Fotós igény szerint külön költségen kérhető.

📷Fotó: www.jozsavirag.com

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre és mi elküldjük Neked a
3+1 tipp a sikeres fogantatásért e-bookot.